jjohannahuisman

Alla inlägg under januari 2012

Av Johanna Huisman - 6 januari 2012 23:31

Ska kolla på Pokemon filmen nu, sen sova. måste ju vara pigg imorgon då jag ska fara till linn.

så jag passar på och säga godnatt nu. 

 

Av Johanna Huisman - 6 januari 2012 23:07

.. efter jag duschat fortsatte jag kolla på bilder på ragestache, och märkte precis att det inte finns mer sidor att kolla på.. har kollat på 164 sidor med typ flera bilder per sida.. så jävla dum, vad ska jag nu göra vid datorn?:( förutom och kolla på film, lät som en bra idé, det ska jag göra, ska typ sova sen, tror jag. 

jajaja, random inlägg.

 
 

Av Johanna Huisman - 6 januari 2012 20:24

hehe blev inte riktigt som planerat tidigare.. har fortfarande inte städat mitt rum, utan istället har jag ätit och kollat på http://www.ragestache.com/. är än så länge på sida 103.. hej nolife. ska iallafall gå ner och duscha strax och sen blir det nog å städa rummet. och sedan blir det nog bara å slappna av lite och kolla på film. hej upprepande inlägg. aja, ser väll sen om jag skriver nå mer idag. 

 

Av Johanna Huisman - 6 januari 2012 15:23

vaknade strax efter nio i morse och runt elva for jag till min faster och firade henne eftersom att hon fyllde år idag. sen när vi kom hem igen var det tänkt att jag skulle städa, fast fassnade här. borde egentligen städa så det är fint här när jag kommer hem från linn på söndag. ska nämligen till henne imorgon på förmiddagen och stannar som sagt till söndag, Då min pappa fyller 41. så då blir det fika. 

annars så ska jag strax gå ner och hjälpa till med maten, vi ska äta tacos. Och ikväll kommer jag nog ligga och kolla på nån film och sen försöka somna tidigt.

 

Av Johanna Huisman - 5 januari 2012 22:23

Igår kväll komme Linn hit, nästan direkt hon kom hit så gick vi ut och byggde en snögubbe. HON döpte vi till Hans Heriksman (a). Medans vi var ute så fick vi för oss att skaffa oss en blogg. Så direkt vi kom in så sprang vi upp till datorn och gjorde en blogg som heter http://knasigasste.bloggplatsen.se/, så den tycker jag att ni kan besöka! När vi var klar med den gick vi ner och fikade och flummade oss allmänt mycket och kom inte i säng förens klockan var strax över sex. Sen idag har vi bara tagit det lugnt, ätit hos farmor och sett på American Pie - Beta House och American Pie- Naked Mile. När filmerna var slut så tog Linn bussen hem. och nu sitter jag bara och tar det lugnt, ska typ kolla på film eller något nu.

ska försöka fixa klart med bilderna från 2011.. Ser väll om jag har tid någon dag.

             

Av Johanna Huisman - 4 januari 2012 17:12

ojj hade typ helt glömt bort den här 30 dagars saken, ska försöka komma ihåg och göra dom sista nu varje dag.


den här låten lyssnar jag nog ganska ofta på när jag är arg, varför vet jag inte, men blir typ på bättre humör av någon anledning ;s

Av Johanna Huisman - 4 januari 2012 16:45

vaknade runt tio - halv elva idag. satt och höll på med bilderna från 2011 ett tag och sen kom farmor hit och vi strök och böt gardiner till fönstrena nere i vardagsrummet och uppe i mitt rum. och under den tiden hade det snöat sjukt mycket, så när vi var klar så gick jag ut och skottade infarten och har nyss käkat vofflor. nu har det slutat snöa och jag ligger uppe på mitt rum och chillar vid datorn. funderar på att kolla på någon film eller något. jaa, det är vad jag har hunnit med under dagen. vet inte än vad jag ska göra ikväll, antingen blir det film eller kompis. har även laddat ner alla harry potter filmer, så kommer kanske kolla på någon av dom också.

 

Av Johanna Huisman - 4 januari 2012 01:59

 

Presentation


Tjenare! Johanna här! Jag är en tjej på 18 bast, som bor i Rundvik och Nordmaling. Mina största intressen är att hänga med kompisar, köra båt, åka snowboard, kolla på hockey (Modo♡), sjunga och fota - fotar med min Nikon D3100. Enjoy

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

Senaste inläggen

Tidigare år

RSS


Skapa flashcards